Grupper

Aktuella event

5 oktober 

Prova-på aku-meditation – Gratis!

Ett unikt koncept där vi kombinerar öron-akupunkturens lugnande effekt med vägledd meditation för återhämtning på djupet.

Akupunkturnålarna hjälper dig att slappna av och gör det lättare att stilla tankarna så att du kan landa i dig själv och vända blicken inåt. Genom den vägledda meditationen hittar du åter hem till dig själv och du kommer i djup kontakt med ditt inre lugn, vilket ofta ger dig nya insikter. Efteråt känner du dig skönt avslappnad, påfylld och närvarande.

Tillfället inleds med att du ligger skönt på golvet och får 3-5 nålar i varje öra + en på huvudet. Därefter vägleds du in i djup avslappning och meditation.

5 oktober kl. 19-20 på WellCenter, Barnarpsg. 39 G i Jönköping. Anmäl dig till det kostnadsfria tillfället via kontaktformuläret här.

 

12 november

Landa, Andas och Bara Vara

Vill du lära dig mer om hur du kan ta hjälp av ditt andetag för att må bättre? Längtar du efter en stunds stillhet och återhämtning? 

Du får en härlig blandning av kunskap och övningar där andningscoach Frida Moberg guidar dig in i ditt andetag. Tillsammans med återhämtningsterapeut Hanna Sandström får du nya perspektiv på återhämtning. Eftermiddagen avslutas med en gemensam vägledd meditation för djup avslappning och återhämtning. Lättare fika ingår.

Kostnad 550 kr. Betalas i samband med anmälan.

Kl. 14-17.30 på WellCenter, Barnarpsg. 39 G i Jönköping. Varmt välkommen med din anmälan här.

 

Aktuella grupper

Mindfulness för dig som väntar barn

Känner du stress och oro inför det som väntar? Vill du ha hjälp att hantera tankar och tvivel?

Att få barn innebär en stor förändring i livet. I en varm gemenskap får du utforska hur mindfulness kan stärka dig inför det som väntar. Tillsammans pratar vi om hur du kan förhålla dig till det du tänker och känner inför att bli förälder. Genom övningar och vägledd meditation får du hjälp att se nya perspektiv och med att hitta din inre styrka.

Håll utkik efter kommande uppstart! 

Återhämtningsterapi i grupp

Befinner du dig i utmattning och längtar efter att hitta din väg ut ur stressen? 

Tillsammans med andra i liknande situation får du genom reflektion, mindfulnessövningar och meditationer nya perspektiv och förhållningssätt till livet för att kunna hitta din väg ett bättre och mer hållbart mående. Begränsat antal platser för att hålla en liten grupp. Vi träffas vid 8 tillfällen.

Jag startar upp en grupp när tillräckligt många har anmält sig. Är du intresserad? Hör då av dig med ditt intresse via kontaktformuläret på länken nedan. Din intresseanmälan är inte bindande.