Samtal

Helande samtal 

Helande samtal passar dig som längtar efter att hitta vägen som är rätt för just dig, så att du kan leva med mer frid, glädje och energi i livet. Kanske känner du att det är din tur att må bra? Då har du kommit rätt.

Tillsammans pratar vi om hur du kan landa och släppa taget om tankar, stress, oro och invanda mönster för att du ska hitta åter hem till dig och till det du behöver för att må bra.
Du får hjälp och stöd i att möta dig själv på djupet så att du kan hitta din väg till glädje och frid. Tillsammans identifierar vi tvivel och rädslor som hindrar dig från att leva din sanning och vad du kan göra för att leva ditt liv från hjärtat. Utgångspunkten är alltid du och det du vill ha hjälp med på din unika resa.


Du är den viktigaste personen i ditt liv och du är värd att må bra!

Vi träffas i mitt samtalsrum i anslutning till mitt hem i Habo Kyrkby. För dig som bor i andra delar av landet erbjuder jag möjligheten att ha samtal digitalt. Jag har tystnadsplikt.

∼ Acceptans, tillit och medveten närvaro ∼

Funderar du på om samtal är något för dig? Hör av dig så tar vi reda på det tillsammans! Du får 15 min. samtal på telefon utan kostnad. 

Samtalspaket

Funderar du på vilket samtalspaket som passar dig att utgå från? Här kommer en rekommendation som en hjälp på vägen:

10 samtal – passar dig som längtar efter ett hållbart sätt att leva. Oavsett om du är eller har varit i utmattning ger du dig själv möjligheten att på riktigt förstå vad du behöver och vill för att leva i samklang med din själ. Tillsammans hjälps vi åt att se vad du bär på för att du ska hitta din väg till ett bättre mående.

5 samtal – passar dig som är nyfiken på att utforska dig själv. Du kanske har varit i utmattning tidigare men inte fått den hjälp du behöver för att må bra på riktigt? Kanske vill du ha hjälp i förebyggande syfte så att du inte hamnar i ohälsa? Tillsammans hjälps vi åt att se vad som hindrar dig från att må bra och leva med frid och glädje.

3 samtal – passar dig som har kommit en bit på din resa. Kanske finns det saker du behöver bli påmind om för att fortsätta må bra? Kanske känner du tvivel och frustration? Tillsammans hjälps vi åt att se vad du behöver fylla på med för att leva ditt liv från hjärtat.

Priser

Samtalsterapi är en investering i dig själv. För att du ska hitta ett hållbart sätt att leva behöver förändringen få ta tid. Därför är utgångspunkten att vi träffas minst tre gånger. Därefter har du möjlighet att boka enstaka samtal, 850 kr à 60 minuter.

10 samtal à 60 minuter – 7 200 kr. (720 kr/samtal)
5 samtal à 60 minuter – 3 800 kr. (760 kr/samtal)
3 samtal à 60 minuter – 2 400 kr. (800 kr/samtal)

Alla priser är inkl. moms. Oavsett vilket paket du väljer betalar du hela beloppet vid ett tillfälle. Du bokar samtalstiderna löpande från gång till gång.